• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het duurt nog even voordat de feestelijke decembermaand weer voor de deur staat. Om deze periode ook voor uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken, is het belangrijk om op tijd voorbereidingen te treffen.

Daarom organiseert Dierenkliniek Kralingen in november een informatieve avond speciaal voor honden- en katteneigenaren die willen weten hoe zij vuurwerkangst bij hun huisdier kunnen voorkomen of hiermee om moeten gaan. Wij adviseren om ruim voor de feestdagen met therapie of training te starten om het succes ervan te vergroten.

Dierenarts Floor Lugten en paraveterinair Sonja Linhart verzorgen deze avond voor u. Speciaal voor deze gelegenheid hebben zij gedragstherapeute Ingrid Schoute van hondenschool Dinja uitgenodigd. Er zal ingegaan worden op de verschillende aspecten van vuurwerkangst en de behandeling of het voorkomen hiervan.

Deze leerzame en gezellige avond is ook zeer informatief voor eigenaren van pups of van honden en katten die bang zijn voor bijvoorbeeld onweer.

Wanneer

Dinsdag 13 november. U bent van harte welkom vanaf 18.30 voor koffie, thee en een versnapering, de lezing start om 19.00.

Waar

Dierenkliniek Kralingen, Oudedijk 197B Rotterdam

Prijs

De kosten bedragen € 5,- per persoon, voor mensen met een Huisdieren Zorgplan is de lezing gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan zowel telefonisch (010-4526695) als per mail (post@dierenkliniekkralingen.nl).

Vermeld hierbij het aantal personen waarmee u wilt komen. Huisdieren kunnen helaas niet mee. U kunt zich aanmelden tot 5 november. Bij te weinig aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt de lezing te annuleren.

 

 

010-4526695 Online afspraak