Voor u en uw huisdier gezellige feestdagen!

De feestelijke decembermaand staat weer voor de deur. Voor mensen een leuk vooruitzicht, maar veel honden en katten slaan deze periode liever over.

Dierenkliniek Kralingen organiseert een informatieve avond speciaal voor honden- en katteneigenaren die willen weten hoe zij vuurwerkangst bij hun huisdier kunnen voorkomen of hiermee om moeten gaan. Deze informatieavond is dus ook heel handig voor pupeigenaren of voor honden en katten die bang zijn voor bijvoorbeeld onweer.

Dierenarts Floor Lugten en paraveterinair Sonja Linhart verzorgen deze avond voor u. Speciaal voor deze gelegenheid hebben zij gedragstherapeute Ingrid Schoute van hondenschool Dinja uitgenodigd. Er zal ingegaan worden op de verschillende aspecten van vuurwerkangst en de behandeling of het voorkomen hiervan.

Wanneer

Dinsdag 28 november. U bent van harte welkom vanaf 19.30 voor koffie, thee en een versnapering, de lezing start om 20.00.

Waar

Dierenkliniek Kralingen, Oudedijk 197B Rotterdam

Prijs

De kosten bedragen € 5,- per persoon, voor mensen met een Huisdieren Zorgplan is de lezing gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan zowel telefonisch (010-4526695) als per mail post@dierenkliniekkralingen.nl).

Op dit moment hebben wij genoeg aanmeldingen en zit de INFORMATIEAVOND VOL!

Zou u graag alsnog enige informatie willen ontvangen, maar heeft u helaas geen plekje kunnen bemachtigen voor de informatie avond? Kom dan langs bij ons in de praktijk, daar helpen wij u graag