Blog Dierenkliniek Kralingen

In onze blogs ziet u persoonlijke verhalen van onze medewerkers over hun ervaringen met mens en dier. Iedere medewerker vertelt haar of zijn eigen verhaal.

Namens het team van Dierenkliniek Kralingen wensen wij u veel leesplezier

01-07-2018

Blog van Sonja, paraveterinair en (honden)trimster

Blog van Sonja, paraveterinair en (honden)trimster

Na een aantal jaar als paraveterinair gewerkt te hebben, ben ik naast mijn werk de opleiding tot (honden)trimster gaan volgen. Vijf dagen werken als paraveterinair in de kliniek en op de zaterdag stage lopen in een trimsalon. Lees verder

13-06-2018

Komt een vrouw bij de (dieren)dokter….. Blog van Daphne

Komt een vrouw bij de (dieren)dokter….. Blog van Daphne

Jarenlang een bekend en vertrouwd gezicht. Zo kunnen we dat wel noemen. Met heel veel plezier ben ik in 2001 gestart bij de locatie Voorschoterlaan. Dat is al best een tijd geleden en ik weet eigenlijk niet meer welk kapsel ik op dat moment had. Lees verder

25-05-2018

Blog van Cheyenne

Blog van Cheyenne

Begin januari is onze knappe poes Lola gedekt. Lola is op een mooie zomerse dag naar buiten geglipt en heeft kennis gemaakt met de stoere katers uit de buurt. Het was allemaal niet gepland maar de kleintjes waren zeker meer dan welkom! Lees verder

08-05-2018

Blog van Joke dierenarts (en eigenaresse)

Blog van Joke dierenarts (en eigenaresse)

Al heel jong had ik iets met dieren. Het lag in mijn genen opgeslagen en is aangewakkerd door mijn oma van vaders kant. Wij woonden in Rotterdam, mijn vader is geboren in Zeeland. Lees verder

16-04-2018

Blog van Floor dierenarts bij Dierenkliniek Kralingen

Blog van Floor dierenarts bij Dierenkliniek Kralingen

Zoals het mijn droom was om dierenarts te worden, zo was het ook altijd al mijn droom om op safari te gaan in Zuid-Afrika. En eindelijk, afgelopen november was het dan zover. Lees verder

01-04-2018

Blog van Henderike dierenarts

Blog van Henderike dierenarts

Het is vrijdagochtend. Ik sta heerlijk te genieten van de voorjaarszon op het perron van Dordrecht Centraal station. Reizen met de trein kent soms dit soort kleine geneugten. Lees verder

13-03-2018

Blog van Mareille Anesthesist en OK-assistente

Blog van Mareille Anesthesist en OK-assistente

Als kind van 10 jaar had ik al een gekke hobby! Lees verder

26-02-2018

Blog van Frederique dierenarts (en eigenaresse)

Blog van Frederique dierenarts (en eigenaresse)

Egeltje(s) redden, jong geleerd oud gedaan. Op de dag van het verjaardagsfeestje van mijn jongste zoon gingen wij naar Vlaardingen. Voor de derde keer op rij koos hij laser-gamen als favoriete bezigheid met zijn vriendjes. Lees verder

26-02-2018

Blog van Jaimy in Curacao

Blog van Jaimy in Curacao

Op 2 januari ben ik het avontuur aangegaan om 3 maanden binnen een dierenkliniek te werken op Curaçao. Met name wilde ik deze uitdaging aangaan om de verschillen tussen Nederland en Curaçao te ervaren. Lees verder