Dierenartsen

undefined

Frederique Kruidenier is een zeer gepassioneerd dierenarts die samen met Joke Dingemanse eigenaar is van Dierenkliniek Kralingen. Ze is afgestudeerd n 1998 aan de universiteit Utrecht, richting gezelschapsdieren. Aandacht en tijd geven aan de patiënt is voor haar heel belangrijk. Ook het dier zien als een geheel en samen met de eigenaar een oplossing bedenken, voor vaak meerdere klachten tegelijk, doet zij graag. Voor een second opinion kunt u dan ook altijd bij haar terecht. Verder ligt haar interesse vooral bij de chirurgie en de interne geneeskunde .De meeste operaties in de praktijk worden dan ook door haar gedaan.

 

 

 

undefined

Joke Dingemanse studeerde in 1993 af aan de universiteit van Utrecht. Na 7 jaar bij Dierenarts Meursing paarden en kleine huisdieren te hebben behandeld, is zij begin 2001 samen met Frederique Kruidenier Dierenkliniek Kralingen gestart. Haar speciale interesse ligt op het gebied van de Röntgenologie en de Tandheelkunde.                  

In de laatste discipline heeft ze de laatste jaren vele nascholingen gevolgd. Als uw dier klachten heeft van het gebit of tandvlees is zij doorgaans de persoon die u zal helpen. De komst van de dentale Röntgen in 2012 heeft er voor gezorgd dat we uw dier nog beter kunnen behandelen.

 

 

undefinedHenderike Maters- van der Tempel is in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit in Utrecht. Zij is sinds 1 november 2014 bij Dierenkliniek Kralingen komen werken. Daarvoor heeft zij 10 jaar gewerkt bij een gemengde praktijk in Maasland, waar zij verantwoordelijk was voor de afdeling gezelschapsdieren. Met haar jarenlange ervaring en speciale interesse in de geneeskunde van de konijnen/ knaagdieren en de echografie is zij een waardevolle aanvulling voor onze praktijk. 

 

 

 

 

Floor Lugten is de nieuwste aanwinst in ons team. Ze is afgestudeerd in Gent in 2014 en heeft daarna 3 jaar lang gewerkt bij een grote praktijk in Dordrecht waar zij verantwoordelijk was voor o.a. de opname- en intensieve zorg patiënten en zij draaide jarenlang de spoeddiensten. Floor is een zeer kundige en enthousiaste dierenarts en haar interesse ligt vooral bij de tandheelkunde en chirurgie.