Paraveterinairen

undefined

Sonja Linhart-Pronk werkt sinds mei 2015 in onze praktijk. Voor de trouwe klanten van Dierenkliniek Kralingen wellicht een bekend gezicht omdat Sonja een aantal jaren geleden ook al enige tijd bij ons werkzaam was. Zij is  sinds 1995 paraveterinair en heeft al die jaren parttime bij een aantal praktijken gewerkt. Zij is dan ook een allround assistente die u overal in onze kliniek kunt tegenkomen. Tevens is zij in het bezit van een trimdiploma. Heeft u vragen over de vachtverzorging van uw dier, dan kunt u altijd bij haar terecht.

 

 

 

 

Mareille Verschoor is ook gelukkig weer terug van weggeweest. Mareille werkte al enige jaren bij ons, heeft een uitstapje gemaakt maar is nu weer terug. Zij is vooral actief in de opname en de operatiekamer. Daar is zij helemaal in haar element. Zij zorgt dat de anesthesie goed verloopt en uw huisdier de juiste zorg en aandacht krijgt tijdens de opname. Tevens heeft zij veel ervaring in het aanleggen van spalken en het maken van röntgenfoto's.

 

 

 

 

undefined

Jaimy van Dijk is sinds juni 2015 in het trotse bezit van het diploma Paraveterinair en vanaf juli 2015 bij ons in dienst. Inmiddels is zij allround inzetbaar maar wil ze zich natuurlijk verder blijven ontwikkelen binnen onze praktijk.

Haar interesses liggen vooral bij de chirurgie, tandheelkunde en ook het contact met klant en dier vindt zij erg belangrijk.

 

 

 

 

 Cheyenne Romeijn Is één van de jongste aanvullingen van ons team. Zij heeft haar stages met veel plezier hier gelopen en wij wilden haar niet meer kwijt. Sinds juli 2016 werkt zij dan ook fulltime binnen onze praktijk. Ze richt zich voornamelijk op de baliewerkzaamheden en het apotheekbeheer.
Samen met Daphne zult u haar vaak aantreffen achter de balie of aan de telefoon.

 

 

 

 

Caroline Vlot Na een stageperiode en een geslaagd examen bij ons in de kliniek, heeft Caroline zich sinds 1 oktober 2016 als laatste aan mogen sluiten bij ons team. U zult haar vooral tegenkomen in de spreekkamer, waar zij de dierenarts tijdens het spreekuur begeleidt. 

Verder is ze geïnteresseerd in het assisteren tijden de chirurgie en de beeldvorming (röntgen/echo) en hoopt zij zich daarin de komende jaren verder te kunnen ontwikkelen.