• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Mijn naam is Floor Lugten. Ik ben geboren en getogen in Dordrecht en woon inmiddels al een paar jaar met veel plezier samen met mijn vriend Tibo en onze Blauwe Rus Baloe in Rotterdam. Naast mijn werk als dierenarts maak ik graag tijd vrij om te lezen, te sporten of de stad verder te ontdekken.

 

Al van jongs af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden, iets anders kon ik me niet voorstellen. In de laatste jaren van mijn middelbare schooltijd ben ik begonnen met meelopen met een dierenarts. Dit was ontzettend leuk en gaf mij de extra bevestiging dat ik diergeneeskunde wilde studeren. Helaas werd ik uitgeloot voor de studie in Utrecht en ben ik met frisse tegenzin een jaar Biologie gaan studeren. Daar was ik na een jaar helemaal klaar mee. Ik moest en zou dierenarts worden. Ik heb toen besloten mijn hart te volgen en de grens over te gaan om in België diergeneeskunde te gaan studeren aan de Universiteit van Gent.

 

Hoewel er over de studie diergeneeskunde in Gent allerlei verhalen de ronde gingen dat het heel zwaar was, heeft me dit alleen maar extra gemotiveerd om heel hard te werken. Dat werd in 2014 beloond met een grote onderscheiding. Tijdens mijn studie ben ik de praktijk niet uit het oog verloren doordat ik elke zomer nog heb meegelopen met verschillende dierenartsen in Dordrecht. Mijn interesse voor orthopedie, chirurgie en tandheelkunde is toen ontstaan. Na mijn afstuderen heb ik eerst drie jaar gewerkt in een grote dierenkliniek in Dordrecht, waar ik onder andere ook verantwoordelijk was voor de opname- en intensieve zorgpatiënten en meedraaide met de spoeddiensten voor veel praktijken in de regio.

 

Sinds juli 2017 maak ik met veel enthousiasme onderdeel uit van het team van Dierenkliniek Kralingen en ben ik als dierenarts verantwoordelijk voor het uitvoeren van de eerstelijns diergeneeskunde, diverse operaties en het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen. In mijn werk hecht ik veel waarde aan klantcontact en haal ik veel voldoening uit het vinden van een passende oplossing voor zowel dier als mens. Het uitvoeren van kwalitatief goede diergeneeskunde en klantvriendelijkheid staan voor mij altijd voorop. Ik zie u en uw dier dan ook van harte tegemoet in onze praktijk.

010-4526695 WhatsApp Online afspraak