• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ik ben Cheyenne Romeijn, van kleins af aan droom ik er al van om met dieren te werken. Zelf heb ik thuis een prachtige Duitse Herder genaamd Kay. Een hele lieve senior waar we iedere dag weer vol op van genieten!

 

In 2013 ben ik gestart met de opleiding paraveterinair assistente en deze opleiding heb ik met succes afgerond in juni 2016. Tijdens deze opleiding heb ik meerdere keren als stagiaire op de werkvloer gestaan bij Dierenkliniek Kralingen en na het behalen van mijn diploma ben ik hier gebleven.
In de praktijk liggen mijn interesses vooral bij de balie werkzaamheden en het apotheekbeheer. U zult mij dan ook vaak treffen achter de balie om u zo goed mogelijk verder te helpen.

 

Samen met dierenarts Floor Lugten ben ik een artrose begeleiding programma gestart waarin wij u en uw hond of kat zo veel mogelijk willen ondersteunen. Wanneer er artrose is vastgesteld bij uw hond of kat kunt u er voor kiezen om mee te doen aan ons programma. Wilt u meer informatie over ons artrose programma? Loop dan even langs en verkrijg meer informatie aan de balie. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor eventuele vragen.

 

Sinds kort zijn dierenarts Frederique Kruidenier en ik degenen die zich actief bezighouden met ons nieuwe concept ‘Cat Friendly’. Wij streven er naar alle katten zo stressvrij mogelijk te kunnen behandelen maar omdat dit vaak lastig is doordat er ook honden aanwezig zijn binnen onze praktijk, hebben wij nu een spreekuur speciaal voor katten! Dit katten spreekuur vindt iedere werkdag plaats tussen 16.00 en 17.30. Tijdens deze aangegeven tijden zullen er alleen katten aanwezig zijn in de praktijk.

Wij hebben onlangs ons certificaat ‘Cat Friendly Practice’ als praktijk mogen ontvangen en zijn nu officieel een kat vriendelijke dierenartsenpraktijk met een bronze badge!

Vragen of meer info? Bel ons gerust op telefoonnummer 010-4526695

010-4526695 WhatsApp Online afspraak