• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vakkennis

Natuurlijk doen wij er alles aan om uw huisdier zo goed mogelijk te behandelen.

Iedereen in ons team is daarom goed opgeleid en volgt ook jaarlijks een aantal nascholingen. Zo blijven wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Op die manier behandelen wij uw huisdier naar de nieuwste inzichten.

Naast vakkennis en goede apparatuur is tijd een belangrijke factor om uw dier goed te kunnen onderzoeken.

Goede en snelle diagnose

Om tot een goede en snelle diagnose te komen, zijn uw opmerkingen over de problemen van uw huisdier, erg belangrijk. Thuis gedraagt een dier zich immers vaak anders dan bij de dierenarts. Naast een uitgebreid lichamelijk onderzoek van uw huisdier zullen we dus veel vragen aan u stellen. Soms is het zinvol om thuis een filmpje te maken van afwijkend gedrag van uw huisdier omdat hij dit bij de dierenarts niet altijd laat zien.

U begrijpt dat wij tijd en aandacht voor u en uw huisdier heel belangrijk vinden. Daarom werken wij alleen op afspraak. Mochten wij tijdens uw eerste bezoek aan de kliniek niet tot een diagnose komen of is er uitgebreider onderzoek nodig, dan maken we een vervolgafspraak.

 

Eerlijk advies voor uw huisdier

In navolging van de reguliere geneeskunde is ook binnen de diergeneeskunde steeds meer mogelijk.

Denk hierbij aan een CT-scan, bestraling bij tumoren, chemotherapie enz. Dit maakt het voor u soms moeilijk om een beslissing te nemen over de te kiezen behandelwijze. Hierbij spelen niet alleen emoties maar ook financiën vaak een grote rol. Soms kan het een goede en verantwoorde keuze zijn, niet verder te behandelen.

Samen met u proberen we tot een eerlijk advies te komen, waarbij uw mening heel belangrijk voor ons is. De kwaliteit van leven van uw huisdier zal daarbij altijd de prioriteit hebben!

010-4526695 WhatsApp Online afspraak