• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

NIEUW BIJ DIERENKLINIEK KRALINGEN!

HET DIERENKLINIEK KRALINGEN ZORGPLAN!

 

Met trots introduceren wij met ingang van 1 juni 2022 ons eigen nieuwe zorgplan, Het Dierenkliniek Kralingen Zorgplan (DKK Zorgplan).

Met het DKK Zorgplan koopt u preventieve zorg voor uw huisdier bij ons in en u betaalt daarvoor een vast maandelijks bedrag.

De voordelen van het DKK Zorgplan voor u:

  • Het verzorgt spreiding van de jaarlijkse kosten voor preventieve zorg door betaling van een vast maandbedrag.
  • Het ontzorgt doordat wij u herinneringen sturen voor behandelmomenten zoals gezondheidscontroles, vaccinaties, toedienen van ontwormmiddelen etc.
  • Dierenkliniek Kralingen bezorgt de benodigde anti parasitaire producten bij u aan huis.
  • Dit alles levert u ook nog eens minimaal 25% korting op ten opzichte van de reguliere prijs.
  • Verder ontvangt u standaard 10% korting op door ons geselecteerde preventieve zorgproducten en al onze (dieet-)voeding.

Voor dieren ouder dan 15 maanden heeft u de keus uit een basis of plusplan, waarbij het laatste plan de standaard preventieve zorg uitbreidt met een extra gezondheidscontrole inclusief een jaarlijks preventief bloed- en urineonderzoek, een bloeddrukmeting en zo nodig een gebitsreiniging.

Onderstaand vindt u een inhoudelijk overzicht van de nieuwe DKK Zorgplannen en hun maandelijkse termijnbedragen. ( Klik op de afbeelding om in een nieuw venster te openen).


Het DKK Zorgplan creëert voor u als eigenaar en voor ons als dierenarts een win-win situatie: u bent verzekerd van de best passende preventieve zorg voor uw dier en wij hebben het dier ‘in beeld’, zodat problemen eerder opgespoord en behandeld kunnen worden, maar liever nog, tijdig voorkomen kunnen worden. Het DKK Zorgplan is geen (ziektekosten-)verzekering maar een overeenkomst die u met ons aangaat om een jaar preventieve zorgproducten van ons af te nemen voor een vast bedrag per maand en kan dus prima afgesloten worden naast een al bestaande ziektekostenverzekering.

Wanneer u een DKK Zorgplan voor uw huisdier(-en) wilt afsluiten, lees dan eerst de algemene voorwaarden alvorens het registratieformulier in te vullen en naar ons te mailen. Hieronder de link naar het online registratieformulier:

DKK Zorgplan overeenkomst

Wij zullen het formulier in onze administratie verwerken. U ontvangt hierna een bevestiging en uitnodiging om de eerste maandtermijn inclusief 10 euro administratiekosten (per huisdiereigenaar) aan de balie te voldoen. De overeenkomst kan dan door beide partijen ondertekend worden evenals de machtiging tot automatische incasso. Vanaf deze datum gaat de looptijd van het DKK Zorgplan in.

Wij hopen u snel te verwelkomen als nieuwe Dierenkliniek Kralingen Zorgplanklant!

 

010-4526695 WhatsApp Online afspraak