• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De opnameruimte is het hart van de praktijk. Het is belangrijk dat als uw huisdier moet blijven voor extra zorg, hij of zij zo min mogelijk stress ervaart en er zo comfortabel mogelijk bij ligt.

Daarom hebben wij een aparte en ruime plek voor honden uitgerust met vloerverwarming, warmte lampen en lekkere fleece-dekentjes. De speciaal ingerichte ruimtes voor katten zijn ook zeer ruim en voorzien van warmte matjes, warmtelampen, kattenbak, schuilhokje en lekkere wollige mandjes. Voor de kleine knagers hebben wij een couveuse waar ze goed op temperatuur kunnen worden gehouden.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat wij de dieren goed in de gaten kunnen houden en hebben wij alle middelen in huis voor het toedienen van de benodigde medicatie en infuustherapie.

Tender, Love en Care, TLC,helpt bij het herstel dus zorgen wij voor de benodigde knuffels, aai- en kroelsessies gedurende de dag zodat onze patiënten zich op hun gemak voelen.

Misschien vindt u het fijn een keer op bezoek te komen als uw huisdier opgenomen is of wilt u gewoon uit nieuwsgierigheid een keertje kijken? U bent van harte welkom! Vraag één van de paraveterinairen om een afspraak te maken.

 

 

 

010-4526695 WhatsApp Online afspraak