• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Blog van Mareille: anesthesist en OK-assistente

Gepubliceerd op: 26-08-2018

13-03-2018 Als kind van 10 jaar had ik al een gekke hobby!

Maar ach, het ene kind hield van voetbal en de ander verzamelde barbies. Hierop was en ben ik nog steeds een uitzondering! Mijn moeder werd helemaal gek van mij als ik er weer een mee naar huis nam…. mijn vader wist van niks, maar daar kwam snel verandering in.

De school leerde ook al snel van mijn vreemde hobby en sommige werden er letterlijk gek van….! Mijn hobby was en is dieren houden.

Tot ergernis van velen ontsnapte er wel eens een dier uit haar kooi, die ik had verstopt onder het bed.  Soms liepen de muizen uit mijn tas die ik stiekem naar school had meegenomen zodat mijn ouders ze niet zouden opmerken. In mijn poppenwagen lag geen pop maar mijn konijn. Al met al een leuke tijd voor mij maar niet altijd een pretje voor een ander, als er ineens een muis over je voeten loopt in het klaslokaal.

Door van mijn hobby mijn werk te hebben gemaakt, herinner ik toch nog iedere dag een stukje van mijn kindertijd.

Vandaag de dag werk ik als zelfstandig ondernemer voor diverse dierenklinieken en is het een voorrecht om voor deze leuke en inspirerende kliniek te mogen werken. Mijn dagelijkse bezigheden zijn het verzorgen van de anesthesie en ben ik OK-assistente.

Door mijn opleidingen en ruime ervaring van meer dan 25 jaar in de dierenwereld heb ik goed inzicht hoe ik uw dier onder narcose kan brengen en voorbereiden op de operatie. Door uw dier weer op een rustige en liefdevolle manier te laten ontwaken zult u merken dat deze minder stress heeft. Alle dieren ondervinden een zekere mate van stress. Vaak ruiken en voelen ze dat er iets gaande is. U als eigenaar bent vast en zeker ook nerveus en dat geeft een bepaalde geur die vooral honden onmiddellijk in de gaten hebben. Honden ruiken gemiddeld 100.000 x sterker dan de mens.

Tegenwoordig heb ik twee katten en een hond en daar blijft het bij, maar ach je weet maar nooit!

Mareille Verschoor

Anesthesist en OK Assistente bij Dierenkliniek Kralingen

010-4526695 WhatsApp Online afspraak