• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ik ben Joke Dingemanse en in 1993 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.

De eerste 7 jaar als dierenarts heb ik gewerkt in een praktijk in Rotterdam waar we paarden en kleine huisdieren behandelden. Daar werd Frederique Kruidenier mijn collega en kregen wij op een gegeven moment de kans om het kleine huisdieren deel over te nemen. Wij zetten de praktijk voort onder de naam Dierenkliniek Kralingen en verhuisden eerst naar een nieuwe locatie aan de Voorschoterlaan en later naar de huidige locatie aan de Oudedijk.

Wanneer je jaren als allround dierenarts werkt, merk je steeds meer waar je interesses liggen en je vaardigheden.

Ik ging me eerst verder verdiepen in de röntgenologie en later in de tandheelkunde. Met name in het laatste vakgebied volg ik jaarlijks diverse nascholingen. Wanneer uw huisdier een uitgebreidere gebitsbehandeling moet ondergaan of de anesthesie door een onderliggend andere probleem (bijvoorbeeld hart of nierziekte) wat risicovoller is, wordt hij door mij behandeld.

Ook de dermatologie vind ik een uitdagend onderdeel van ons vak. Huidpatiënten en dan vooral de allergische huidpatiënt zie ik als een puzzel die opgelost moet worden. Daarbij is een goede communicatie en samenwerking met de eigenaar essentieel is om tot een bevredigend resultaat te komen, namelijk een leven voor het dier met zo min mogelijk (jeuk) klachten, maar ook rekening houdend met de praktische en financiële mogelijkheden van u als eigenaar.

Dit laatste is dan ook wat ik als dierenarts van Dierenkliniek Kralingen graag wil uitdragen: een streven naar de beste kwaliteit diergeneeskunde die is afgestemd op de wensen en mogelijkheden van u als eigenaar, maar waarbij altijd de uiteindelijke keuze van behandeling genomen dient te worden vanuit respect voor het (wel)‘zijn’ van het dier.

Tot ziens bij Dierenkliniek Kralingen

 

 

010-4526695 WhatsApp Online afspraak