• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

U als eigenaar en wij als dierenarts hebben één gemeenschappelijk doel en dat is uw huisdier gezond houden en het tot op hoge leeftijd een goede kwaliteit van leven bieden.

Humaan is algemeen bekend en onderkend dat voldoende (preventieve) medische zorg, passende voeding, een gezond gewicht en kennis over de juiste levensomstandigheden daartoe zeer belangrijk zijn. Dit geldt eveneens voor onze huisdieren.

Omdat preventieve zorg door de meeste verzekeraars niet gedekt wordt en de eigenaar opziet tegen onverwachte kosten, krijgt het gemiddelde huisdier onvoldoende (preventieve) medische zorg ,

waardoor een probleem relatief laat gesignaleerd wordt. Volledige genezing is dan niet altijd meer mogelijk, terwijl bij een regelmatige gezondheidscontrole door de dierenarts dit wellicht voorkomen had kunnen worden.

Met ons preventieve gezondheidsplan willen wij de drempel om de dierenarts te bezoeken wegnemen en u in de gelegenheid stellen uw huisdier optimale zorg te bieden.

U betaalt ons een vast bedrag per maand en in ruil daarvoor ontvangt uw dier de jaarlijkse vaccinatie, krijgt het 2x per jaar een gezondheids-check-up bij de dierenarts en ontvangt u voor het gehele jaar passende producten tegen vlooien, wormen en teken. Verder kunt u nog terecht bij onze gediplomeerde assistentes voor diverse consulten, zoals gebitscontroles, nagels knippen, advies over voeding, gedrag etc. Tevens krijgt u als Huisdier Zorgplan cliënt 10% korting op al onze diensten en producten.

Het Huisdieren Zorgplan creëert voor u als eigenaar en voor ons als dierenarts een win-win situatie:  u bent verzekert van de best passende preventieve zorg voor uw dier en wij hebben het dier ‘in beeld’, zodat problemen eerder opgespoord en behandeld kunnen worden, maar liever nog, tijdig voorkomen kunnen worden!

Let op!! Het plan is geen (ziektekosten)verzekering maar een overeenkomst die u aangaat met onze praktijk om een jaar preventieve zorg(producten) van ons af te nemen in ruil voor een vast bedrag per maand. Het kan dus prima afgesloten worden naast een al bestaande ziektekostenverzekering.

Er zijn diverse Huisdieren Zorgplannen, aangepast aan de diersoort, naar leefomstandigheden en naar gewicht. Voor een kort prijs overzicht van onze plannen neem dan contact op met onze praktijk!

Als u meer informatie wilt over het huisdieren zorgplan, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

010-4526695 WhatsApp Online afspraak