• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Laparoscopie nieuw? Wij doen niet meer anders!

Nieuw is het al lang niet meer, maar we zijn zo enthousiast over het vlotte herstel na de operatie, net als alle honden en eigenaren, dat we besloten hebben alle operaties die daarvoor in aanmerking komen met een kijkoperatie te doen.

Sinds maart 2019 kwam er een team van Dierenkliniek Westland maandelijks de laparoscopische operaties doen. Vanaf maart 2022 voeren wij de kijkoperatie ook zelf met ons eigen team van Dierenkliniek Kralingen uit.

Het voordeel is dat u nu niet meer afhankelijk bent van een vaste ochtend in de maand, maar dat er elke week deze operaties zullen worden uitgevoerd. Uw hond krijgt dus alle persoonlijke aandacht rondom de operatie die u van ons als kliniek gewend bent.

Zie hieronder een foto van onze prachtige, hypermoderne operatiekamer, welke uitgerust is met alle apparatuur om uw huisdier van de veiligste en allerbeste zorg te voorzien.

Wij voeren laparoscopische operaties uit voor onze eigen klanten met voorrang, maar ook op doorverwijzing van collega ‘ s uit Rotterdam en omgeving. Voor meer informatie of het afspreken van de operatie kunt u contact opnemen met de praktijk via ons telefoon nummer 010-4526695 of komt u gezellig langs aan de balie.

 

010-4526695 WhatsApp Online afspraak