• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

In onze blogs ziet u persoonlijke verhalen van onze medewerkers over hun ervaringen met mens en dier. Iedere medewerker vertelt haar of zijn eigen verhaal.

Namens het team van Dierenkliniek Kralingen wensen wij u veel leesplezier!

Blog van paraveterinair Caroline (2)

Blog van paraveterinair Caroline (2)

Afscheid nemen bestaat niet?! In mijn vorige blog schreef ik over mijn huisdieren, waaronder mijn Berner Sennenhond genaamd Senna. Senna werd in 2014 onderdeel van het gezin toen ze 8 maanden oud was, ze kwam toen bij een andere eigenaar vandaan waarbij ze op een boerderij leefde.

Stichting Zwerfkatten

Stichting Zwerfkatten

Stichting Zwerfkatten - blog van dierenarts Floor - Sinds begin 2019 werken wij als dierenartsen twee middagen in de week bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Een stichting die zich inzet voor een heel goed doel, namelijk voor de zwerfkatten in Rotterdam en omgeving. De stichting is in 1972 ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste organisaties in Nederland voor het welzijn van zwerfkatten, mede dankzij fondsen, sponsoren, donaties, enthousiaste vrijwilligers en medewerkers.

Blog van paraveterinair Cheyenne (2)

Blog van paraveterinair Cheyenne (2)

Een zonnige zondagmiddag en ik ben heerlijk aan het wandelen met mijn hond door het recreatiegebied in de buurt. Hij vindt het heerlijk om te struinen door de bomen en de bosjes en houd ervan om te wandelen en rennen! Ik denk wel eens terug aan de tijd dat hij nog een pup was. Zo lekker onbezorgd, heerlijk!

Blog van paraveterinair Annet

Blog van paraveterinair Annet

Sint in het land. Wat gaat een jaar toch snel! Het is alweer bijna eind november. Buiten wordt het kouder. En wat zijn we verwend afgelopen zomer met die warmte, en wat moeten we weer wennen aan de kou brrrr. Het wordt weer sneller donker en er verschijnen steeds meer lampjes overal buiten. Eigenlijk vind ik dit ook weer een heerlijke tijd.

Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier

Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier

Oopoeh! - Blog van onze dierenarts Henderike - Zo af en toe denk ik terug aan een van mijn eigenaardige motivaties om diergeneeskunde te gaan studeren. Als dochter van een huisarts wilde ik, toen ik eindexamen deed, zéker niet in de voetsporen van mijn vader treden. Ten eerste omdat je ouders volgen in hun vak gewoon niet cool was. Maar vooral omdat je dan te maken zou krijgen met al die zeurende patiënten! Nee geneeskunde van dieren dat zou het worden, mist ik natuurlijk zou worden ingeloot. 

Blog van paraveterinair Caroline

Blog van paraveterinair Caroline

Donderdagochtend 08:05 uur: zoals elke werkdag kijk ik eerst even uit over de Oudedijk voordat ik de deur open maak van de praktijk, wat een heerlijke buurt om in te werken. Mijn genietmomentje wordt al snel verstoord omdat ik de telefoon in mijn tas hoor trillen. Het is mijn moeder, ik zal mijn brood wel weer zijn vergeten.

Blog van Frederique - Dierenarts anno 2018

Blog van Frederique - Dierenarts anno 2018

Wanneer je denkt aan de opleiding tot dierenarts verwacht je, dat je na je afstuderen alleen maar bezig zult zijn met beter maken van dieren. Wat ze je, in mijn tijd, niet leerden was dat je een groot deel van je tijd bezig bent met communiceren met mensen en minder tijd spendeert aan het werkelijk ‘arts’ kunnen zijn.

Blog van onze paraveterinair Jesse Pisa

Blog van onze paraveterinair Jesse Pisa

27-07-2018 De clown - als klein kind wilde ik altijd optreden, dansjes maken en vooral de clown uithangen. Ik wilde clown worden als ik groot was. Zelfs op vakantie op de camping deed ik van alles om de ander aan het lachen te maken.

Blog van Sonja, paraveterinair en honden-trimster

Blog van Sonja, paraveterinair en honden-trimster

01-07-2018 Na een aantal jaar als paraveterinair gewerkt te hebben, ben ik naast mijn werk de opleiding tot (honden)trimster gaan volgen. Vijf dagen werken als paraveterinair in de kliniek en op de zaterdag stage lopen in een trimsalon.

Blog van paraveterinair Cheyenne

Blog van paraveterinair Cheyenne

25-05-2018 Begin januari is onze knappe poes Lola gedekt. Lola is op een mooie zomerse dag naar buiten geglipt en heeft kennis gemaakt met de stoere katers uit de buurt. Het was allemaal niet gepland maar de kleintjes waren zeker meer dan welkom!

Blog van dierenarts Floor

Blog van dierenarts Floor

16-04-2018 Zoals het mijn droom was om dierenarts te worden, zo was het ook altijd al mijn droom om op safari te gaan in Zuid-Afrika. En eindelijk, afgelopen november was het dan zover.

Blog van dierenarts Henderike

Blog van dierenarts Henderike

01-04-2018 Het is vrijdagochtend. Ik sta heerlijk te genieten van de voorjaarszon op het perron van Dordrecht Centraal station. Reizen met de trein kent soms dit soort kleine geneugten.

Blog van Frederique dierenarts (en eigenaresse)

Blog van Frederique dierenarts (en eigenaresse)

26-02-2018 Egeltje(s) redden, jong geleerd oud gedaan. Op de dag van het verjaardagsfeestje van mijn jongste zoon gingen wij naar Vlaardingen. Voor de derde keer op rij koos hij laser-gamen als favoriete bezigheid met zijn vriendjes.

Blog van Jaimy in Curacao

Blog van Jaimy in Curacao

26-02-2018 Op 2 januari ben ik het avontuur aangegaan om 3 maanden binnen een dierenkliniek te werken op Curaçao. Met name wilde ik deze uitdaging aangaan om de verschillen tussen Nederland en Curaçao te ervaren.

010-4526695 WhatsApp Online afspraak