• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hallo even voorstellen, mijn naam is Romy van Veenendaal. Geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland, een echte Rotterdammer in hart en nieren. Wellicht was u mij en mijn stralende lach al tegen gekomen, ik ben vanaf april 2020 werkende bij de kliniek. Van kleins af aan riep ik al naar mijn ouders dat ik bij de dierendokter ging werken, nou deze droom is uit gekomen.

Met veel enthousiasme mag ik nu werken in deze fijne, persoonlijke kliniek. U zult mij voornamelijk treffen aan de balie, aan de telefoon en tijdens het assisteren van de dierenarts. Daarnaast houd ik uw dier zorgvuldig in de gaten tijdens en na zijn of haar behandeling. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat uw dier tijdens het verblijf zo goed en fijn mogelijk verzorgd wordt.

Het mooiste aan het vak is voor mij de combinatie van werken met mens en dier en de variatie op de werkvloer, geen dag is hetzelfde. Ik heb geen voorkeur voor dieren, maar dieren met een eigenwijs karakter/ eigen mening vind ik altijd leuk en kan ik erg waarderen.

Eigenlijk ben ik wel gek op alle diertjes, zoals de hond, kat, rat, konijn, cavia.... behalve de mug ūüėČ

Wij weten uit ervaring dat een bezoek aan de dierenarts soms spannend kan zijn. Samen met mijn collega's probeer ik het bezoek voor uw dier en u dan ook zo aangenaam mogelijk te maken

Ik hoop u en uw huisdier(en) graag te ontmoeten in de kliniek!

 

010-4526695 WhatsApp Online afspraak